Emerging Member of the

HuGBC

Energiahatékonyság és napenergia-hasznosítás épületekben, Németországban és Magyarországon

A konferencián német és magyar szakemberek tartanak előadásokat az épületek energiahatékonyságának aktuális helyzetéről Magyarországon és Németországban.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara 2018. február 27-én konferenciát szervez „Energiahatékonyság és napenergia-hasznosítás épületekben, Németországban és Magyarországon” címmel, amelyre ezúton szeretnénk meghívni Önt és a témában illetékes munkatársát, s egyben szakmai támogatását is kérjük a rendezvény népszerűsítéséhez.

A rendezvény 2018. február 28-án és március 1-jén kooperációs megbeszélésekkel egészül ki olyan német vállalatok részvételével, amelyek üzleti kapcsolatokat keresnek Magyarországon.

A részvétel rendezvényünkön ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Szeretnénk minél szélesebb körben tájékoztatást adni az eseményről, ezért kérjük, hogy amennyiben lehetőség van rá, a konferencia meghívóját hírlevélben, honlapon, ill. egyéb kommunikációs felületükön elhelyezni szíveskedjenek. 

További információ és jelentkezési lehetőség az alábbi linken keresztül elérhető:  Energiahatékonyság és napenergia-hasznosítás épületekben, Németországban és Magyarországon

Időpont: 2018. február 27., - 2018. február 27.,
Helyszín: Haus der Deutsch-Ungarischen Wirtschaft - Német-Magyar Gazdaság Háza
Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 30.

Forrás: http://

<< Vissza a főoldalra