Established Member of the

HuGBC

Építőipar 2020 konferencia

A Portfolio által szervezett konferencián átfogóan tekintik át a szektort érintő legfontosabb kérdéseket és célzottan járják körbe a hazai építőipar számára égető kérdéseket.
1

A tavalyi év sikere után, 2020-ban már 2. alkalommal rendezik meg - a fél napos után, immáron egész nap – az építőipar jelenéről és jövőjéről szóló konferenciát.

A szárnyaló gazdaság és fejlesztési piac borított mindent. A piaci fejlesztők és az állam egyszerre használná a korlátozott kapacitásokat, miközben a szektor komoly hatékonysági kihívásokkal és létszám problémákkal küzd. Ma az építőipar (magas- és mélyépítés, fit-out, anyagok) árazása, kapacitása, teljesítménye, minősége, hatékonysága, szabályozása az egyik legfontosabb téma, a legnagyobb kockázat és a piaci verseny elsődleges tárgya. 

A legfontosabb szakmai szereplők, kivitelezők, tervezők, döntéshozók, érdekvédők, szabályozók, finanszírozók, fejlesztők, jogászok vitatják meg a szektor jelenét és jövőjét.

A HuGBC az esemény szakmai partnere. Barta Zsombor, a HuGBC elnöke a 11:55-kor kezdődő 'Beruházók és fejlesztők kerekasztala' beszélgetésben tér ki a környezeti és társadalmi kihívásokra, a lehetséges megoldási utakra.

Program, előadók és jegyvásárlás itt: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/konferencia-ingatlan/epitoipar-2020/919/attekintes

LEGYEN ÖN VAGY KOLLÉGÁJA AZ "ÉV ÉPÍTŐIPARI SZEMÉLYISÉGE"!

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT, ILLETVE A JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSON IDE!

Február 27-én az Építőipar 2020 konferencián adja át a Market Építő Zrt. és a Portfolio Csoport közös „Év Építőipari Személyisége” díját, annak a hazai építőiparban különleges teljesítményt nyújtó szakembernek, akit a zsűri a szakma legjobbjának választ. JELENTKEZZEN VAGY JELÖLJE KOLLÉGÁJÁT A DÍJRA FEBRUÁR 12-IG!

Időpont: 2020. február 27., - 2020. február 27.,
Helyszín: New York Palace
Cím: Budapest, VII. kerület, Erzsébet krt. 9.

<< Vissza a főoldalra