Emerging Member of the

HuGBC

Greenbuild Europe Amszterdamban

Március 19-20-án kerül megrendezésre a Greenbuild Europe 2019 konferencia Amszterdamban.  Az esemény kiváló alkalom arra, hogy tanuljon, találkozzon és kapcsolatot építsen a zöldépítés legnevesebb európai szakembereivel.
1

A Greenbuild Europe konferencia a zöldépítéssel foglalkozó szakemberek kiemelkedő eseménye, középpontjában az emberiség és az épített környezet kölcsönhatása áll. A rendezvény március 19-20 között workshopokat, networking lehetőséget és tanulságos üléseket kínál, lefedve a zöldépítés minden aspektusát. Az esemény európai és más neves előadókkal, egyedülálló kapcsolatépítési lehetőségekkel, iparági jó példákkal és műhelymunkákkal várja a szakembereket.

A Greenbuild Europe konferencia részletes programját itt találja, a jegyopciók és a regisztráció itt érhető el.

Az Early Bird jegyek február 13-ig kaphatóak.

A HuGBC a rendezvény kommunikációs partnereként a rajta keresztül regisztrálóknak kedvezményes "full conference pass"-t ajánl fel, február 13-ig történő jelentkezés esetén. A kedvezményes jegy ára 625 euró, melynek érvényesítéséhez a regisztráció során kódszó szükséges. Kérjük, ehhez vegye fel a kapcsolatot a HuGBC titkárságával az info@hugbc.hu e-mail címen.

 

Időpont: 2019. március 19., - 2019. március 20.,
Helyszín: Amszterdam

Forrás: http://

<< Vissza a főoldalra