Established Member of the

HuGBC

MCE - Milánó

Az MCE – Mostra Convegno Expocomfort a HVAC+R, energiahatékonyság és megújuló energiákhoz kapcsolódó legmodernebb technológiák átfogó spektrumát bemutató nemzetközi kiállítás.

Az MCE 2022. június 28 és július 1. között nyitja meg kapuit a Milánói Vásárközpontban, ahol 325 ezer m2 területen szakmai programok, konferenciák, iparági találkozók sorával várja az érdeklődőket az Energiahatékonyság & Innováció témájától a That’s Smartig. A vásárra eddig több mint 1100 kiállító erősítette meg részvételét.

A két évente megrendezésre kerülő esemény kihagyhatatlan a lakó-, kereskedelmi és ipari intelligens épületek berendezései, rendszerei tervezésében és kivitelezésében érdekelt szakemberek számára, akik elkötelezettek a vállalkozásfejlesztés, szakmai növekedés és a jövő kihívásainak való megfelelés iránt.

A személyes részvételi lehetőség mellett a program digitális formátumban is elérhető marad. Az Egészségügyi Minisztérium és az RX Group szigorú intézkedéseinek köszönhetően a konferenciák, beszélgetések, találkozók a legnagyobb biztonságban zajlanak.

További információért tekintse meg a vásár honlapját és rövid bemutató anyagát, vagy vegye fel a kapcsolatot a magyar képviselettel!

Időpont: 2022. július 01., - 2022. július 01.,
Helyszín: Milánó

<< Vissza a főoldalra