Established Member of the

HuGBC

ÖKO HOME konferencia és kiállítás

Az ökoépítészet nem csak egy felkapott trendhullám – Európa-szerte egyre nagyobb jelentőséget kap, az energiatakarékosság és természetes építőanyagokkal történő környezetbarát építészet. Az egész világban egyre nagyobb szükség van olyan lakóépületekre, irodaházakra, középületekre melyek hosszútávon támogatják a fenntartható fejlődést.
1

A Biobaushop Kft – az ÖKO  HOME Expo és Konferencia szervezője – követve az operatív törzs ajánlását a tudomásul vettük és az emberi egészség védelmének érdekében az ÖKO HOME Expo és konferencia elhalasztásáról döntött. Az új időpont várhatóan június vége/július eleje.

Az előadók között olyan elismert nemzetközi szaktekintélyek találhatóak Ausztriából, Németországból, Olaszországból akik területük legjobbjai, és nem csupán elméleti, de komoly gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek. A kisebb családi házaktól egészen az ökologikus irodaházakon át szállodákig szebbnél szebb referenciákat hoznak el az Öko Home-ra azért, hogy Ön a legfrissebb nemzetközi trendeket is megismerhesse.

Olyan speciális tudást kaphat, melyről Magyarországon még egy szakmai konferencián sem volt szó: épületbiológia, tudományos tervezési módszerek, modellek, legújabb EU kutatási projektek vagy éppen információk energiatakarékos öko irodaházakról és szállodákról.

HuGBC tagoknak 20% kedvezmény a belépő árából.

A Magyar Építész Kamara a részvételért 2 kreditpontot ad.

Részletek és regisztráció.

Időpont: 2020. március 20., - 2020. március 20.,
Helyszín: Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.

<< Vissza a főoldalra