Established Member of the

HuGBC

Ökoindustria 2020

Az ÖKOINDUSTRIA Közép-Európa egyik legjelentősebb környezetipari szakkiállítása a környezetvédelmi technológiák, termékek tekintetében. Az idei eseményen a barnamezős beruházások, élővizeink védelme, a körforgásos gazdaság és a szemlélet formálás témái kerülnek a középpontba.

A 2009 óta megszervezésre kerülő kiállításokon alkalmanként több mint 100 hazai és külföldi kiállító mutatkozott be, mintegy 3000 négyzetméternyi területen.  A legfrissebb ágazati, iparági trendek, technológiák iránt – a szinte valamennyi földrészről és itthonról érkező – érdeklődő szakmai látogatók átlagos látogatószáma meghaladja a 3500 főt. Az ÖKOINDUSTRIA valamennyi rendezvénye, programja mindig jelentős médiaérdeklődés mellett zajlik.

Jelentős platformként szolgál a döntéshozók számára, hogy találkozzanak, megosszák tapasztalataikat a legújabb csúcstechnológiákról, az innovációkról és a regionális környezetipari piac trendjeiről. 

Az ÖKOINDUSTRIA 2020 szakkiállítás több, mint kiállítás, a színes kísérőprogramok keretén belül a látogatóknak lehetőségük nyílik a konferenciákon, workshopokon, fórumokon és B2B találkozókon való részvételre, az edukációs stand, a start-up piac felfedezésére, valamint Ökokávézós panelbeszélgetésekbe való becsatlakozásra, tematikus vezetett túrákon való részvételre, valamint itt kerül átadásra az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj is.

Részletes program itt található.

Időpont: 2021. április 29., - 2021. április 29.,
Helyszín: Millenáris Park B épület
Cím: 1024 Budapest, Kisrókus utca 16.

<< Vissza a főoldalra