Established Member of the

HuGBC

Ökoindustria 2021

Virtuális expo és teljes értékű online konferencia a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének szervezésében

Milyen programokért, élményekért érdemes eljönni?

A virtuális expóért, ahol környezetvédelem és a fenntarthatóság 10 szakterületéről várják szakmai kiállítóink, ökoinnovációs standokat látogathat, kedvezményes ajánlatokkal élhet, B2B meetingeken vehet részt.

‍A zöldipar legégetőbb kérdéseit feszegető szakmai konferenciákért, melyeken előadások és kerekasztal-beszélgetések váltják egymást, és akár élőben is kérdezhet az előadóktól: 

  • Zöld mobilitás és Lean&Green konferencia (április 28.)
  • Fókuszban a zöld munkaerő konferencia (április 29.)
  • Waste projekt zárókonferencia (április 29.)
  • SUP 2021 – Élet az egyszerhasználatos műanyagok után (április 29.)
  • Digitalizáció a vízkezelésben webinar (április 30.)
  • Bemutatkoznak a Wetskills Water Challenges nyertesei (április 30.)

A teljes értékű online konferencia élményéért, ahol nézőből aktív résztvevő lehet. 
A virtuális konferenciatér egy nemzetközi színvonalú szoftver segítségével kel életre. Pár kattintással kapcsolatba léphet a többi résztvevővel és az előadókkal, szakmai kapcsolatokat építhet vagy erősíthet meg, és azt is megteheti, hogy az Önt leginkább érdeklő konferenciá(k)ra ugrik be. Az online eseményen ráadásul utazás nélkül, otthona kényelméből, ökológiai lábnyoma növelése nélkül vehet részt. 

A látogatói előregisztráció - akárcsak az eseményen való részvétel - ingyenes, mindössze regisztrálnia kell. Ha ajánlja kollégáinak, ismerőseinek, üzleti partnereinek is az eseményt, és ők szintén jelzik részvételüket, a sikeres ajánlások számától függően Ön értékes, izgalmas bónuszokat kap tőlünk.

Az előregisztráció határideje: 2021. március 31.


Legyünk együtt még zöldebbek! 

Regisztráció itt

Időpont: 2021. április 29., - 2021. április 29.,
Helyszín: online

<< Vissza a főoldalra