Established Member of the

HuGBC

WELL kanapé 4. webinárium: Tisztaság az egészséges munkahelyekért

Készüljön fel velünk arra az időszakra, amikor újra megnyílnak a munkahelyek, de már szinte semmi sem lesz úgy, ahogy korábban! Ingyenes webinárium-sorozatunk negyedik eseményén az épületeink tisztaságának biztosítása érdekében a takarítás és a felhasznált anyagok témakörét vizsgáljuk meg a WELL Building Standard(tm) és hazai elismert szakértők javaslatai alapján.
1

Az irodaházak teljes újranyitása számtalan kérdést vet fel. Az egyik eddig méltatlanul kevés hangsúlyt kapott terület a takarítás, illetve a felhasznált fertőtlenítő anyagok, antibakteriális burkolatok. Most fókuszba kerültek, hiszen ki ne szeretné, ha minden nap fertőtlenített, biztonságos és egészséges tiszta környezet venné körül a munkahelyén? De mit is jelent ez a gyakorlatban? A WELL rendszer mind a takarítandó felületekre, mind a felhasználandó tisztítószerekre vonatkozóan ajánlásokat fogalmaz meg. Hiszen nem mindegy, hogy mit, mivel és milyen gyakran takarítunk!

Időpont: május 14. 15.00-16.00

 

Regisztráljon itt!

Ezekre a kérdésekre adunk választ

  • Az utóbbi 6 hétben mennyiben változott meg az épületek takarítása, az ehhez való hozzáállás? Milyen intézkedések, protokoll lépett életbe a COVID 19 kapcsán?
  • Mi lesz az épületek újranyitása után? Hogyan kell erre felkészülni?  Vannak-e inkább pánik jellegű intézkedések, kérések? Hogyan érdemes ezeket kezelni?
  • Belső levegőtisztaság biztosítása érdekében milyen karbantartási intézkedésekre figyeljünk?
  • Létezik-e egészséges épületekre jellemző takarítás, amely környezetre és emberi egészségre is ártalmatlan anyagokat használ? Mit jelent a „Környezetbarát szolgáltatás” védjegy?
  • Van-e jelentősége a belső terekben az antibakteriális burkolatoknak az egészséges munkakörnyezet szempontjából?

Házigazdák

Kovács Emese WELL AP, MN6 Energiaügynökség,
a HuGBC WELL munkacsoportjának tagja

Tóth Nelli – környezetmérnök, létesítményenergetikai szakmérnök,
az MN6 Energiaügynökségtől, a HuGBC WELL munkacsoportjának tagja

Előadók

Ritz Tibor MATISZ elnökségi tag, környezetkutató

Laki Zsolt ügyvezető, Allin Property Services Kft.


Lovas Gusztáv ügyvezető igazgató, Decor Floor Kft.

A webinárium magyar nyelvű. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A webinárium max. létszáma 300 fő. Regisztráljon még ma!


Regisztráljon itt!

Időpont: 2020. május 14., - 2020. május 14.,
Helyszín: webinárium

<< Vissza a főoldalra