Established Member of the

HuGBC

WELL Kanapé 6. webinárium: A „karantén office” lelki oldala és hatása a munkahelyekre

Beszéljük ki az elmúlt hónapokban sokak által megtapasztalt munkavégzési forma, a „karantén office” hatásait az emberek mentális egészségére és próbáljunk meg felkészülni a bizonytalan jövőre! Ingyenes webinárium-sorozatunk hatodik alkalmával elismert hazai szakértők segítenek elemezni az átélt félelmeket, a bennünket ért nehézségeket és a bizonytalanságot, ami vélhetően még sokáig életünk része marad. Továbbá igyekeznek támpontokat adni a munkahelyre történő visszatéréshez is.
1

A WELL Building Standard™ központi üzenete, a „People first”, talán a Mind témakörben hozta a legtöbb új szemléleti elemet más minősítő rendszerekhez képest.

A koronavírus okozta helyzetben ezek a szempontok még inkább felértékelődnek, kiemelten fontos egyéni szinten foglalkozni az egyes munkavállalókkal.

A koronavírus hazánkban is egyik napról a másikra forgatta fel teljesen mindenki életét, mely lelki hatásaival is szükséges foglalkozni, hogy hosszú távon ne okozzanak maradandó sérüléseket. Szakértőink ezeket a problémákat tárják fel és adnak útmutatást kezelésükre.

Segítséget adnak továbbá a munkáltatóknak, hogy milyen elvek mentén gondolják át cégük működését hosszú távon, figyelembe véve a fizikai és a mentális környezetet is. Az biztosan kijelenthető, hogy az emberek kapcsolata környezetükkel megváltozott, és a munkahelyre való visszatérést követően is új rendszerben kell gondolkoznunk. 

Az irodaházak tulajdonosainak, illetve üzemeltetőinek is fontos feladata lesz ezen a területen. Az eddig láthatatlan háttérben dolgozó szereplőnek reflektorfénybe kell lépniük, és a biztonságot megteremtő szuperhőssé kell válniuk. 

Időpont: május 28. 15.00-16.00
 

Regisztráljon itt!

Ezekre a kérdésekre adunk választ:

  • Hogyan hatott a karantén az épület üzemeltető/ tulajdonos-bérlő/ munkaadó – egyén/ munkavállaló hármas kapcsolatrendszer dinamikájára?
  • Milyen helyzetbe került az egyén, akin a legerősebben csapódtak le az azonnali változások és következmények?
  • Miben lesz más a munkahely/ irodaház az újranyitás után?
  • Hogyan alakul át az emberek és környeztük kapcsolata?
  • Hogyan alakul át a munkahelyek működése? Mit tehet egy cég a munkavállalói egészségéért és biztonságukért?

 

Házigazda

Németh László - fenntarthatósági vezető,
Futureal Group

a HuGBC WELL munkacsoportjának tagja

Előadók

Győri Ildikó - pszichológus, organization development szakember
 

Prof. Dr. Dúll Andrea, az MTA doktora,
intézetigazgató egyetemi tanár, ELTE Ember-Környezet Tranzakció Intézet

A webinárium magyar nyelvű. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A webinárium max. létszáma 300 fő.
 

Regisztráljon még ma!

 

Időpont: 2020. május 28., - 2020. május 28.,
Helyszín: webinárium

<< Vissza a főoldalra