Established Member of the

HuGBC

XX. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat beadási határidő

A pályázat célja a magyar ingatlanfejlesztés eredményeinek bemutatása a hazai szakmai- és laikus közönségnek, valamint a kiemelkedő alkotások díjazása. A magyar pályázat ezen túlmenően azt a célt is szolgálja, hogy a pályázattal előkészítse és elősegítse azt, hogy a magyarországi ingatlanfejlesztők eredményesen vegyenek részt a FIABCI nemzetközi nívódíj pályázatán.

A Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj  pályázatra nevezhetik a projekteket mindazok, akik aktívan részt vettek annak létrehozásában (beruházók, kivitelezők, tervezők, üzemeltetők együtt, vagy önállóan).

A hazai pályázaton a nemzetközi verseny feltételeinek megfelelően minden olyan épület, épületegyüttes, közterületi és infrastruktúra fejlesztés részt vehet, amelynek az átadása, vagy használatbavételi engedélye 2013. december 31. után és 2017. december 31-e előtt volt.

A pályázatok elbírálásának főbb szempontjai az építészeti értékek  mellett a projekt megvalósításának műszaki megoldása, a kivitelezés minősége, a beruházás gazdaságossága és eredményessége, a környezettudatosság, valamint az, hogy az adott létesítmény hogyan járul hozzá a környezetében lakók életkörülményeinek javításához.

A pályázatok fogadását a MAISz, a bírálati munkát magyar és a meghívott külföldi szakemberekből álló zsűri végzi. A zsűri tagja Baross Pál, korábbi HuGBC elnök.

A pályázattal kapcsolatos tudnivalók és a nevezési lap itt található.

Nevezési határidő szeptember 5.

Időpont: 2018. szeptember 05., - 2018. szeptember 05.,
Helyszín: Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat

Forrás: http://maisz.hu

<< Vissza a főoldalra