Established Member of the

HuGBC

XXIII. KÖVET Konferencia és műhelymunka

Az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok (SDG) jelentősége a magyar vállalatok és települések számára - konferencia Energiahatékonysági intézkedések finanszírozása kis- és középvállalatok részére - műhelymunka

Szeretnénk szíves figyelmébe ajánlani a KÖVET Egyesület (www.kovet.hu) soron következő rendezvényét, a XXIII. konferenciát és műhelymunkát.  A kétnapos rendezvény első napján - 2018. december 10-én - műhelymunka keretében mutatjuk be HETES programunkat és a német tapasztalatokat. 

Csatlakozzon Ön is az új innovatív nemzetközi projekthez, melynek célja energiahatékonysági beruházások finanszírozása. Ha Ön beruházó, akkor piaci környezet feletti kamatot realizálhat és aktívan  hozzájárul a környezet megóvásához. Ha Ön hitelfelvevő, az energiamegtakarításból származó bevételéből tudja visszafizetni a felvett összeget. A projekt magyarországi megvalósítója a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért.  

A rendezvény második napján - 2018. december 11-én - a vállalatok és a települések fenntarthatósági célkitűzéseit és eredményeit vesszük górcső alá az ENSZ 2030-ra szóló Fenntartható Fejlődési Céljainak (SDG) tükrében. Mindkét napon neves kutatók, vállalati és önkormányzati vezetők, civil szervezetek vezetői osztják meg Önökkel ismereteiket, mondják el véleményüket a témáról.

Időpont: 2018. december 10., - 2018. december 11.,
Helyszín: Zalakaros Hotel Karos Spa ****superior
Cím: 8749 Zalakaros, Alma utca 1.

Forrás: http://

<< Vissza a főoldalra