Established Member of the

HuGBC

HuGBC & RICS Green Talk

A nyári szünet előtti utolsó Green Talk izgalmasnak ígérkezik, mert bejárással egybekötve ismerkedhetnek meg az érdeklődők a CEU Campus Redevelopment projektjével.
1

A Közép-európai Egyetem (CEU) Campus Redevelopment úttörő projektje a kontinens egyik első BREEAM minősítést szerzett felsőoktatási épületegyüttese. A koncepció megalkotásától a kivitelezésig, valamint az üzemeltetésben is fontos szerepet játszik a fenntarthatóság és a környezettudatosság elve. Barta Zsombor (MRICS, akkreditált BREEAM International tanúsító, BREEAM In-Use Auditor, a HuGBC elnökségi tagja) június 23-án a HuGBC és az RICS közös eseményén, a Green Talkon bemutatja a projektet. Az érdeklődők a helyszíni bejárás folyamán bepillantást nyerhetnek az 1. ütem befejezés közeli épületeibe, az éppen zajló munkálatokba.

A rendezvény nyelve angol/magyar. A részvételért kreditpont számítható be az éves RICS CPD keretébe.

HUGBC és RICS tagoknak, illetve a CEU hallgatóinak és diákoknak a részvétel ingyenes, más érdeklődőknek 12.000 Ft (áfával).

A bejáráson egy csoport max. létszáma 25 fő. Ezért kérjük, mielőbb regisztráljanak, helyszíni regisztráció ez alkalommal nem lehetséges.

További részletek és regisztráció ITT.

Kezdés 17 órakor.

Nádor utca 9. 2. emelet 202. terem.

 

 

Időpont: 2016. június 23. - 2016. június 23.
Helyszín: CEU
Cím: 1051 Budapest, Nádor u. 9.

<< Vissza a főoldalra