Established Member of the

HuGBC

HuGBC konferencia

Egy nap a környezettudatos, ugyanakkor az emberek jóllétét figyelembe vevő építészet, városnegyed-fejlesztés és otthonteremtés témakörében. Építész-tervezőket, szakági mérnököket, ingatlanfejlesztőket, épületfenntartókat, üzemeltetőket, önkrományzatokat és zöldépítéssel foglalkozó szakembereket várunk hazai és nemzetközi előadásokkal. MÉK kredit: 3 pont (épületbejárással)
1

A konferencián angolul és magyarul is hangoznak el előadások, mindkét nyelvről szinkrontolmácsolással.

A HuGBC mint az egyetlen, a zöldépítés ügyét felkaroló nonprofit szakmai szervezet október 26-án rendezi meg éves nagykonferenciáját Budapesten "BETTER PLACES FOR PEOPLE -  A zöld és élhető épített környezetért" címmel.

A konferencián olyan tervekről, elvekről, gyakorlatokról és megvalósult projektekről beszélnek hazai és külföldi szakemberek az előadásaikban, amelyek nemcsak zöldek, hanem egészségesebb, boldogabb és nagyobb teljesítményre ösztönző életteret nyújtanak az embereknek. E téma mentén három blokkra bontottuk az napot: Zöld és élhető városnegyedek, melynek házigazdája Beleznay Éva, a HuGBC alelnöke, urbanista;  Zöld és élhető munkahelyek (irodák, kereskedelmi egységek, ipari épületek), mely blokkot Baross Pál, a HuGBC korábbi elnöke, ingatlanfejlesztő vezeti és a Zöld és egészséges otthonok, melynek Szentesi Mária, a HuGBC elnökségi tagja, műszaki és termékfejlesztési vezető lesz a házigazdája.

A hallgatóságnak minden blokk végén lehetősége lesz kérdéseket feltenni az előadóknak, hogy párbeszéd alakulhasson ki a zöld építés ügyének előmozdítására.

A programváltozást jogát fenntartjuk.

MÉK továbbképzési kreditpont: 3 pont (épületbejárással)

The program in english is available here.

A teljes program és a regisztráció elérhető ide kattintva.

 

Helyszín: Jarl konferenciaterem, Kinnarps House

Cím: 1133 Budapest Váci út 92.

 

A Zöld Építés Hete programjainak főtámogatója

Támogatóink

 

                           

                     

<< Vissza a főoldalra