Established Member of the

HuGBC

TOP CLeveR

TopClever

A TOP CLeveR projekt az építési ágazat szakemberei és dolgozói számára nyújt támogatást, hogy elsajátítsák azokat a készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy szembenézzenek a teljes élettartamra vonatkozó szén-dioxid-kibocsátás és a körkörös megközelítés kihívásaival az épületek életciklusa során, valamint hogy támogassák a Level(s) keretrendszer végrehajtását az értéklánc valamennyi szereplője által.

Innovatív szakképzési programokat és tevékenységeket fogunk kidolgozni és tesztelni a fehér és kékgallérosok számára, és konkrét intézkedésekkel támogatjuk a fiatalok építőipari karrierre való felkészültségét. A projekt során a nők szerepe is a középpontban lesz, felemelve a női szakemberek és munkások hangját, felhívva a figyelmet az ágazati esélyegyenlőségre.

A projektben hat ország vesz részt: Olaszország (konzorciumvezető), Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Spanyolország és Szlovénia.

Emellett a projekt eredményeinek hasznosítására a WorldGBC web oldalán egy globális platformot is létrehozunk, amely összegyűjti a zöldépítési mozgalom szereplőinek tudását és képzési anyagait Európa- és világszerte.

A projektpartnerek üzleti terveket fognak kidolgozni a projekt tevékenységeinek az építési ágazatban való megvalósítására és a projekt befejezését követő folytatására.

Még nincs feltöltve tartalom.

Még nincs feltöltve tartalom.

Még nincs feltöltve tartalom.

Kövessen minket a közösségi média oldalainkon!
Kövesse nemzeti partnereink munkáját!
Ez a projekt az Európai Unió LIFE22-CET programjának támogatásával valósult meg a 101121073 számú támogatási megállapodás keretében. A web oldalon és a dokumentumok ban kifejtett nézetek és vélemények kizárólag a szerző(k) sajátjai, és nem feltétlenül tükrözik az Európai Unió vagy a CINEA véleményét. Ezekért sem az Európai Unió, sem a támogatást nyújtó hatóság nem felelős.

<< Vissza a főoldalra