Established Member of the

HuGBC

TOP CLeveR

TopClever

A TOP CLeveR projekt célja, hogy olyan építőipari szakembereket és munkásokat képezzen és fejlesszen, akik rendelkeznek azokkal a készségekkel, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az építőipar meg tudjon felelni a teljes élettartamra vonatkozó szén-dioxid-kibocsátás és a körkörös megközelítés kihívásainak.

A projektben résztvevő Olaszország, Szlovénia, Spanyolország, Magyarország, Horvátország és Lengyelország szakértői olyan innovatív oktatási és képzési programokat dolgoznak ki az építőipari szakemberek és munkások számára, amelyek segítenek az egész életen át tartó szén-dioxid-kibocsátás, a körforgásos építészet, az erőforrás-hatékonyság, és a közel nulla energiaigényű épületekkel kapcsolatos legújabb gyakorlatok elterjesztésében.

A programban kiemelten támogatjuk a fiatalok építőipari karrierre való felkészülését. Különösen fontosnak tartjuk a nők ágazaton belüli munkalehetőségeinek promotálását és képességeinek fejlesztését, hiszen az elkövetkezendő évek egyre több munkalehetőséget biztosítanak minden nem számára.

Elkötelezettek vagyunk az építőipar készségfejlesztése iránt a zöld átmenet kihívásainak megoldása érdekében! A #TOPCLeveR-rel olyan speciális képzéseket indítunk, amelyek pótolják azokat a hiányzó készségeket, amelyekre szükség van a fenntartható építkezés eléréséhez.

Célunk, hogy a TOPCLeveR-rel az olyan tudásforradalmat indítsunk és olyan közösséget alakítsunk ki, amely a tudás megosztására, a folyamatos tanulásra és a fejlődésre alapoz az építőipar fenntarthatóvá fejlesztése érdekében világszerte.

A projektben kifejlesztett innovatív képzési programokat egy globális platformon fogjuk megosztani, és terjeszteni Európa- és világszerte. Az így létrejövő gyakorlati képzési anyagokkal felkészülünk arra, hogy szembeszálljunk az éghajlatváltozás és az erőforrások kimerülésének kihívásaival!

  • Büszkén ünnepelhetjük a TOP CLeveR projektünk első hat hónapját!

    Fél év telt el azóta, hogy belevágtunk ebbe az izgalmas utazásba! 2023 októberében indítottuk el a projektet egy Kick-Off meetinggel Milánó vibráló Isola kerületében. Ez volt az első alkalom, hogy találkozhattunk a hat országból érkező partnereinkkel, hogy felvázoljuk a következő három évre vonatkozó elképzeléseinket.

    2024. május 16., Hazai hír

  • The European Year of Skills – What Comes Next?

    2023 májusában indította el az Európai Unió a készségek európai évét, amelynek célja a hiányos készségek fejlesztése, a készségfejlesztéssel kapcsolatos tevékenységek támogatása volt, hangsúlyt helyezve a zöld és digitális készségek fejlesztésére.

    2024. április 30., Saját hír

Még nincs feltöltve tartalom.

Még nincs feltöltve tartalom.

Kövessen minket a közösségi média oldalainkon!
Kövesse nemzeti partnereink munkáját!
Ez a projekt az Európai Unió LIFE22-CET programjának támogatásával valósult meg a 101121073 számú támogatási megállapodás keretében. A web oldalon és a dokumentumok ban kifejtett nézetek és vélemények kizárólag a szerző(k) sajátjai, és nem feltétlenül tükrözik az Európai Unió vagy a CINEA véleményét. Ezekért sem az Európai Unió, sem a támogatást nyújtó hatóság nem felelős.

<< Vissza a főoldalra