Established Member of the

HuGBC

Képzések

Épületek életciklus-elemzésének alapjai online tananyag

Ismerje meg, hogy hogyan számszerűsítheti az épületek tervezésével kapcsolatos szén-dioxid-kibocsátást! Sajátítsa el a teljes életciklusra vonatkozó karbonszámítás és az életciklus-elemzés alapjait! Tanfolyamunk segít a rendelkezésre álló adatbázisok, sztenderdek és benchmarkok rendszerében való eligazodásban, és naprakész információkat nyújt a vonatkozó szabályozásokkal és szabványokkal kapcsolatban. A képzés három előre felvett, egyenként 30 perces videóból, valamint egy élő, online alkalomból áll.

Fenntartható építészet - haladó továbbképzés

Egyesületünk a Budapesti Építész Kamarával közösen egy egyedülálló, 11 videóanyagot tartalmazó online képzés-sorozatot készített. Közös célunk az építész-tervezők szemléletformálása, szakmai továbbképzése volt a fenntartható építészet témakörében. A képzést az elérhető legfrissebb tudásanyaggal valósítottuk meg. A résztvevő tervezők - és azok a szakemberek, akik szeretnének mélyebb tudásra szert tenni a témában - olyan tudást kapnak, amelyet a napi munka során alkalmazni tudnak, formálja a gondolkodásukat.

A környezettudatos építés alapjai online tananyag

A HuGBC 12 alkalmas videós oktatási anyagot állított össze olyan, főként frissen végzett építésgazdasági szakemberek (építészek, mérnökök, ingatlanfejlesztők és tanácsadók) számára, akik a környezettudatos szemléletet átfogóan szeretnék megismerni és szakmájukban alkalmazni. 

Zöldépület-minősítői képzések

Általános ismertető a jelenleg elérhető nemzetközi LEED, BREEAM és DGNB minősítési rendszerek szakember képzéséről.

WELL AP képzések

Tájékoztató a nemzetközi WELL minősítő rendszer szakember képzéseiről.

<< Vissza a főoldalra