Established Member of the

HuGBC

Greenbuild Europe Dublin 2020

Idén március 24-25 között kerül megrendezésre a Greenbuild Europe konferencia, a zöldépítéssel foglalkozó szakemberek kiemelkedő éves eseménye. A résztvevők a világ minden pontjáról és különböző iparágakból – építészek, mérnökök, tervezők – megosztják tapasztalataikat, időtálló megoldásaikat és innovatív stratégiáikat, hogy egészséges, nagy hatékonyságú épületek születhessenek.
1

A rendezvény a koronavírus járvány miatt 2020-ban nem kerül megrendezésre.

 

A U.S. Green Building Council (USGBC) és a Green Business Certification Inc. (GBCI) harmadik éves Greenbuild Europe konferenciáját tartja a Croke Parkban, Dublinban. Az előadások lefedik a fenntartható tervezés, építés és épületüzemeltetés minden aspektusát az épületek és közösségek tekintetében, beleértve az emberekre, a környezetre és a gazdaságra gyakorolt hatásukat is. A résztvevők hallhatnak a LEED v4 és LEED v4.1 minősítésekről, az épületek energetikai teljesítményéről, egészségről és jóllétről, a zöldépítés helyzetéről, és sok másról is. Európa a zöldépítés melegágya. A kontinens jelenleg 6500 LEED projekt otthona, ami több mint 185 millió négyzetméter minősített épületet jelent.

Mi várja Önt Dublinban?

• Inspiráló előadások neves előadóktól és influencerektől

• Interaktív workshopok, ahol a résztvevők megismerhetik a biztonságos építőanyagokat, a LEED szerepét a klímaváltozás elleni küzdelemben

• Túrák Dublin legfenntarthatóbb helyeinek bemutatására  

• Egésznapos előadás sorozat a közel nulla, a fenntartható építőanyagok, az energiahatékony épület teljesítmények, a klímaváltozás, a reziliencia, a társadalmi igazságosság és közegészség témaköreiben.

• Több tucatnyi kiállító az építőipar legújabb technológiáival és innovációival.

• Networking lehetőség több száz zöld építésben és építészetben jártas szakemberrel

Részletes program és regisztráció itt.

Időpont: 2020. március 24., - 2020. március 25.,
Helyszín: Croke Park Stadion
Cím: Jones Road Drumcondra, Dublin, Ireland

<< Vissza a főoldalra