Established Member of the

HuGBC

Virtuális Green Walk Magyarország egyetlen klímasemleges üdülőhelyén

Jöjjön velünk a Cserehátra, ismerje meg az Irota EcoLodge-t, egy igazán különleges szálláshelyet.

Miközben a világon és különösen Európában egyre népszerűbb a környezettudatosság, talán meglepő, hogy Magyarország a mai napig csak egyetlen klímasemleges szálláshellyel büszkélkedhet.

Az Irota EcoLodge Miskolctól mintegy 45 km-re található Észak-Magyarországon, egy zsákfaluban. A három luxus nyaralóból álló fenntartható üdülőhelyet két, több éve hazánkban élő holland vezető működteti.

 „Bár a hazai szállodák egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre, nincs másik klímasemleges szálláshely Magyarországon. Valóban egyedülálló az Irota EcoLodge törekvése, amely ekkora hangsúlyt fektet a környezet kímélésére és odafigyel szénlábnyomának mértékére” – mondta Karakasné Dr. Morvay Klára a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Környezetvédelmi szekciójának elnöke.

Az Irota EcoLodge célja követendő példát mutatni a hazai vendéglátóipar, a befektetők és maguk a vendégek számára is arra vonatkozóan, hogy a luxus és a fenntartható életmód remekül megférnek egymás mellett.

Előadó


Lennard de Klerk
 

„Szeretnénk másokat is arra inspirálni, hogy próbálják meg ötvözni a luxus életmód és a környezettudatos pihenés adta lehetőségeket. Jó érzés tenni valamit azért a csodálatos, szinte érintetlen magyar tájért, amely körülveszi az üdülőnket” – vallja Lennard de Klerk, az Irota EcoLodge megálmodója, építője és egyik tulajdonosa, aki a virtuális bejáráson kalauzolja Önöket.

Köszöntőt mond


René van Hell
a Holland Királyság nagykövete

 

Támogató:

 

Időpont

2020. szeptember 24. 14.00-15.30

Az előadás magyar, a köszöntő angol nyelvű.

A Green Talk eseménye rögzítésre kerül, a felvétel a HuGBC Youtube csatornáján elérhető lesz.

 

Regisztráció az eseményre

 

Időpont: 2020. szeptember 24., - 2020. szeptember 24.,
Helyszín: online
Cím: Zoom

<< Vissza a főoldalra