Established Member of the

HuGBC

WELL Building Standard™ Workshop - A mérhető irodai well-being

Az irodai munkavállalók jólléte, más néven a well-being már-már alapfogalom és alapelvárás. De mit is jelent ez a fogalom? Igazából ahány munkáltató, annyi értelmezés. De van egy jó hírünk! A well-being objektív és mérhető, mégpedig a WELL Building Standard™ minősítéssel. Félnapos workshopunkon részletesen megismerheted a rendszert és hozzá teheted a saját ötleteidet, hogy egy új well-being szintet kínálhass a bérlőknek!
1

Félnapos, intenzív workshopunkra várunk minden olyan ingatlan tanácsadót, aki hatékonyabb, optimálisabb, hosszú távon munkaerő megtartó és motiváló munkakörnyezetet szeretne értékesíteni a bérlőknek.

 

Ha eljössz, ezzel a tudással és tapasztalattal távozol:

  • Átfogó ismereteket szerzel a WELL Building Standard™ minősítésről: története, kategóriái, pontrendszere, a minősítés menete és fenntartása.
  • Érvekkel tudod alátámasztani, miért éri meg egy WELL minősített iroda/irodaház a bérbeadónak, a bérlőnek és a munkatársaknak.
  • Magabiztosan tudsz olyan megoldásokat javasolni az ügyfeleidnek a WELL minősítés mind a 10 kategóriájában, melyekkel növelhetik versenyelőnyüket a piacon.

És az extrák:

  • A workshop végén bejárunk egy WELL előminősített irodaházat, hogy lásd is, miről beszéltünk.
  • A workshopot természetesen a WELL Building Standard elveinek jegyében szervezzük, hogy megtapasztalhasd, amit a bérlőknek kínálsz majd.

A workshop nyelve magyar.

Előadók

  • Kurucz Regina WELL Faculty

  • Joseph Marfi (USA) LEED Fellow, WELL AP & WELL Faculty, GGP

  • Németh László projekt igazgató helyettes, Futureal

  • Kovács Emese WELL AP, MN6 Energiaügynökség

  • Szircsák Norbert WELL AP, LEED AP ID+C, Colliers

Dátum

2020. szeptember 24. 9.00-12.30

Helyszín

Jarl Tréning- és Konferenciaközpont (Kinnarps House)
1133 Budapest, Váci út 92.

Jegyek

HuGBC tagoknak: 14.000 Ft + áfa
Teljes árú jegy: 16.000 Ft + áfa

Ha egy szervezettől (azonos számlacím) több résztvevő érkezik, a részvételi díjból személyenként 10% kedvezményt biztosítunk.

A fenti árak közvetített szolgáltatást tartalmaznak (rendezvény ellátás), melyre az esetleges kedvezmények nem vonatkoznak!

Regisztrálj még ma!

A workshop helyszíntámogatója:

Biztonsági előírások

• Az irodaházban a maszk viselése kötelező!
• Kérjük, kizárólag a rendezvényközpont vendégei számára fenntartott mosdókat használd!
• Kérjük, hogy szünetekben a rendezvényközpont vendégei számára fenntartott terekben tartózkodj, tanulmányozd a kihelyezett tájékoztatókat!
• Tarts legalább 1,5m távolságot!
• Moss rendszeresen és alaposan kezet, kérjük, használd a kihelyezett kézfertőtlenítőket!


Személyes adatok (kötelező mezők)


Számlázási adatok (kötelező mezők)

Helyes forma: irányítószám(szóköz)város,(szóköz)utca neve(szóköz)házszám. Ha nem helyes módon adod meg az adatokat, a rendszer nem engedélyezi a regisztrációt.


Rendezvény díja (kötelező mező)

Ha egy szervezettől (azonos számlacím) több résztvevő érkezik, a részvételi díjból személyenként 10% kedvezményt biztosítunk.

14.000 HUF + ÁFA (HuGBC tagoknak)
16.000 HUF + ÁFA (teljes árú jegy)

A fenti árak közvetített szolgáltatást tartalmaznak (rendezvény ellátás), melyre az esetleges kedvezmények nem vonatkoznak!


Ellenőrzés (kötelező mező)

Az adatkezelési szabályzatban foglaltakat elfogadom, és nyilatkozom, hogy az itt megadott adatokat a HuGBC adatbázisában eltárolhatom.
Elolvastam és elfogadom az általános szerződési feltételeket. (A sikeres regisztrációt követő lemondást 2020. szeptember 17. 24.00 óráig fogadunk el térítésmentesen. Azt követően a részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni.)

Időpont: 2020. szeptember 24., - 2020. szeptember 24.,
Helyszín: Jarl Tréning- és Konferenciaközpont (Kinnarps House)
Cím: 1133 Budapest, Váci út 92.

<< Vissza a főoldalra