Established Member of the

HuGBC

A Green Walkon a környezettudatos építés magyar megvalósult példáit ünnepeljük. A rendezvény a Nemzetközi Zöld Építés Hete programjainak központi eleme minden év szeptember utolsó hetén.
 
Idén szeptember 24-30. között 6 napon át 17 épületbe hívjuk a szakmai és privát érdeklődőket, hogy a legújabb, leginnovatívabb zöldépületeket bejárhassák. A Green Walk azért unikum, mert az épületek többsége máskor a nagyközönség számára nem látogatható.

Az épület-bejárásokat a tervező építészek, a fejlesztők vagy az üzemeltetők vezetik, így a résztvevők első kézből juthatnak információkhoz.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mert a csoportok létszáma korlátozott. Kérjük, csak akkor regisztráljon, ha valóban részt tud venni a bejáráson.

 

Regisztráció:

A bejárásokra a programok alatt található jelentkezési lap kitöltésével lehet regisztrálni. Egy regisztrációval ki tudja választani, hogy mely épületeket szeretné bejárni, így egyszerre többet is megjelölhet.

Építészek számára MÉK továbbképzési pontérték: 1 pont/épületlátogatás

Kamarai pontok igénylése esetén 1.800 Ft/fő/épületlátogatás adminisztrációs díj fizetendő. A kreditpont regisztrációt az Építész Továbbképző Nonprofit Kft. végzi, ezért náluk is regisztrálni szükséges.

Kattintson ide a regisztráció űrlap eléréséhez!

 

Nézze meg a Nemzetközi Zöld Építés Hetének összes programját!

 

A Zöld Építés Hete programjainak támogatója:

   

 

Részletes program:

Szeptember 24. hétfő

10:00 - Kinnarps Iroda
 Cím / Találkozó helye: 1133 Budapest, Váci út 92.
Túravezető: Sebestyén Diána üzletfejlesztési vezető, Kinnarps Hungary Kft.
Résztvevők száma: max 30 fő
Fotózási információk:  korlátlanul fotózható
Tervező: 
Fejlesztő: 
Egy átlagos irodista, akár ön is, a hétköznapjainak közel 42%-át tölti a munkahelyén, egy olyan környezetben, melyet kialakítottak számára, és amely nagyban befolyásolja a hatékonyságát, egészségét, kreativitását. Mi a Kinnarpsnál arra törekszünk, hogy irodai megoldásainkkal, ötleteinkkel és nem utolsósorban széles felhasználást, vidámságot, jó munkahelyi légkört teremtő bútorainkkal pozitív élményekkel töltsük meg a munkahelyét.  Különös figyelmet szentelünk a fenntarthatóságnak mind az újrahasznosítás, mind pedig a bútorok gyártása és szállítása, valamint a belsőépítszeti tervezés részéről is. Nézze meg nálunk, hogy képzeljük el mi az irodai környezetet!

14:00 - Promenade Gardens       Először a Green Walkon!
 Cím / Találkozó helye: 1133 Budapest, Váci út 80. (Révész utcai főbejáratnál)
Túravezető: Berecz Dániel
Résztvevők száma: max. 30 fő
Fotózási információk: Csak a közös területeken, kiépült bérleményi területre nem lehet befotózni.
Tervező: Horizon Development Kft.
Kivitelező: DVM
A HuGBC tagja, a DVM group mutatja be az épületet. Az irodaházat idén májusban adták át, 4 tornyon és 5 emeleten át megvalósuló 25000 m2 irodaterülettel. Nevét az épülethez kapcsolódó, részben fedett gyalogos sétányról kapta. A fejlesztés során kiemelt hangsúlyt kapott a megfelelő komfort biztosítása a bérlők számára, és a környezettudatos szemlélet, ennek köszönhetően BREEAM és LEED tanúsítást szerzett az épület.

Az üvegszerkezetek műszaki megoldásait az Alukönigstahl Kft. szakembere ismerteti.

16:00 - Advance Tower I.       Először a Green Walkon!
 Cím / Találkozó helye: 1134 Budapest, Váci út 43., az épület előtt
Túravezető: Radványi Gábor főépítész (HuGBC alelnök), Futureal
Résztvevők száma: max 40 fő
Fotózási információk:  
Tervező: Paulinyi-Reith & Partners
Fejlesztő: Futureal
Az Advance Tower a Futureal legújabb Váci úti fejlesztése, ami könnyű megközelíthetősége miatt manapság az egyik legnépszerűbb irodahelyszín Budapesten. A hatszintes, ‘A’ kategóriás irodaházat a Paulinyi-Reit & Partners építésziroda tervezte, szem előtt tartva a Futureal magas minőségi elvárásait. Az épület üvegfelületei biztosítják, hogy az itt kialakított irodákban nagy legyen a természetes fény aránya, ami hozzájárul dolgozók jó közérzetéhez. A fenntarthatóság és a környezettudatosság nem csupán vállalati kultúránk része, hanem egyre inkább az ingatlanpiac által elvárt alapkövetelmény is. A Futureal valamennyi irodaépületéhez hasonlóan az Advance Tower minőségét is WELL és BREEAM elvei szerinti fejlesztés garantálja
 
Az üvegszerkezetek műszaki megoldásait az Alukönigstahl Kft. szakembere ismerteti.

Szeptember 25. kedd

10:00 - Vision Towers
 Cím / Találkozó helye:  1134 Budapest, Váci út 31., az épület előtt
Túravezető: Radványi Gábor főépítész (HuGBC alelnök), Futureal
Résztvevők száma: max. 40 fő
Fotózási információk: bérlői területen a fotózás nem megengedett
Tervező: 3H Építész Iroda
Fejlesztő: Futureal 
A prémiumkategóriás irodaépület Budapest központjának egyik legnépszerűbb üzleti negyedében, a Váci úti korridoron található. Jelenleg ez a város legnagyobb irodapiaca, itt a legmagasabbak a bérleti díjak, és itt a legalacsonyabb a kiadatlan irodák száma is.  A területre a 3H tervezői háromszögletű, legyezőforma épületet álmodtak, amely amellett, hogy minden irányból kitűnik környezetéből, remekül hangsúlyozza a forgalmas csomópont dinamikáját is. Ugyan a három különböző magasságú torony homlokzatában valamelyest eltér egymástól, a tetőkert, a kereskedelmi egységek, a különböző zöld építészeti megoldások, az igencsak ergonomikus és praktikus belső elrendezés, valamint a tároló- és parkolóhelyek tekintetében teljes az összhang. Az ultramodern építészeti jegyeket felvonultató, "A" osztályú irodaépületet emellett négycsöves légkondicionálás, emelt padló és álmennyezet, nyitható ablakok, BREEAM tanúsító rendszer szerinti "kiváló" minősítés, magas biztonsági szint, továbbá intelligens épületvezérlési rendszer jellemzi.
 
A befektetők új közterek kialakításáról, valamint a környék gyalogos területeinek rendezéséről is megállapodást kötöttek a kerületi önkormányzattal. Az ennek köszönhetően létrejövő zöldterület, illetve kereskedelmi egységek (kávézók, éttermek) mind a beruházás, mind pedig a helyi lakosok szempontjából hozzáadott értéket képviselnek.

12:00 - Green House irodaház
Cím/ Találkozó helye: 1134 Budapest, Kassák Lajos utca 19-25.
Túravezető: Fábián Péter, Diófa Alapkezelő Zrt.
Résztvevők száma: max. 20 fő
Fotózási információk: bérlői területeken nem megengedett a fotózás
Tervező: DPI design
Fejlesztő: Skanska
A LEED minősítéssel rendelkező irodaépület megközelíthetősége kiváló és mégis egy kissé távolabb helyezkedik a „nyüzsgő” váci úti irodafolyosótól. A nagy fesztávú áthidaló gerendáknak köszönhetően a belső irodaterületek flexibilisen alakíthatóak. A világítás energiafogyasztása fele az átlag épületeknek. Az épület kimagasló energiahatékonyságról tett tanúbizonyságot még a nyári kánikulában is. Példamutató a szürkevíz használat szempontjából is. Magyarország első biodiverz zöldtetője valósult itt meg, amelynek locsolása nem ivóvízzel történik. A kert kialakítása során a látványon kívül a használhatóságra is nagy hangsúlyt fektettek a tervezők. Ennek bizonyítéka rendszeres céges találkozók és megbeszélések a kertben.

14:00 - Meséskert Óvoda (passzívház) 
Cím/ Találkozó helye: 1134 Budapest, Kassák Lajos u.17.
Túravezető: Pólus Károly okl. építészmérnök (HuGBC tag), Archikon Építésziroda
Résztvevők száma: max. 20 fő
Fotózási információk: fényképek nem készíthetőek
Tervező: Archikon Építésziroda
A bejárás során a tervezők bemutatják a  XIII. kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala beruházásában megvalósult 16 csoportos passzívház óvodát, mely több szempontból is egyedülálló:

Példamutató beruházói szemléletet tükröz.
A XIII. kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala a 100 lakásos minősített passzívház megvalósításával példaértékű beruházást hozott létre a szociális lakásépítés területén. Ennek az előremutató szemléletnek a következő elemeként valósult meg a 16 csoportos passzívház óvoda Magyarországon az első "Darmstadt Passivhaus Institut" által minősített ilyen volumenű középület.

Kiemelkedő komfortot biztosít.
Az óvoda passzívházként történő megvalósításának célja a környezetvédelem és energiahatékonyság, ugyanakkor a hővisszanyerős szellőzés, a mennyezetfűtés és -hűtés, a külső árnyékolók alkalmazása a gyermekek és az itt dolgozók magas szintű komfortját biztosítja.

Funkcionális ugyanakkor innovatív építészeti megoldásokat alkalmaz.
A passzívház-tervezés bonyolult kritériumrendszere nem akadálya a kortárs építészeti formanyelv érvényesülésének, melynek alapja a racionalitás és funkcionalitás. Ezt jól tükrözi az épület alaprajzi struktúrája és belső térkapcsolatai, a homlokzatok nyílásrendszere, a belső terű közlekedők felülről történő természetes megvilágítása és a fedett-nyitott tetőn elhelyezett játszókert is.

Hasznos eszköz lehet a környezettudatos nevelésben.
Az óvoda mint a gyermekek öntudatra ébredésének első közösségi helye, talán a legalkalmasabb hely a környezettudatos nevelés első magjainak elhintésére. Az épület és a jól kialakított nevelési program eszköz lehet az itt nevelkedő gyermekek és szüleik gondolkodásának formálásában.

16:00 - Duna Aréna 
 Cím / Találkozó helye: 1138 Budapest, Népfürdő u. 36
Túravezető: Baittrok Miklós - projekt kordinátor Market Zrt.
Résztvevők száma: max 20 fő
Fotózási információk:  a helyszínen egyeztetve lehet majd fotózni
Tervező: Napur Architect Kft.
Fejlesztő: Market Építő Zrt.
Az építés és bontás folyamatának ismertetése, különös tekintettel a környezetvédelmi szempontokra. A Duna Aréna alapvetően két létesítményből áll: egy kb. 6000 fős befogadóképességű alapépületből és egy, a 2017-es FINA Világbajnokság idejére épülő, ideiglenes lelátókat és kiszolgáló létesítményeket magában foglaló időszaki létesítményből. Az alapépület úgy lett megtervezve, hogy az ideiglenes létesítmények utólagos elbontása után is méltó ékköve legyen Budapestnek. Fontos kiemelni, hogy a környezettudatos és fenntartható szemlélet határozta meg a kivitelezést, hisz az elbontandó elemek jelentős részét más helyszíneken használják fel.

Szeptember 26. szerda

10:00 - Eiffel Palace 
 Cím/ találkozó helye: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út és Stollár Béla utca sarok 
Túravezető: Hornok Edina fenntarthatósági vezető, DVM group (HuGBC tag)
Résztvevők száma: max. 30 fő
Fotózási információk: Csak a földszinti közös területen, bérleményi területre nem lehet befotózni.
Tervező: építész: Gelesz és Lenzsér Kft., generál: DVM Design Kft.
Fejlesztő: Horizon Development
A HuGBC tagja, a DVM group mutatja be az épületet. Az 1893-ban épült palota homlokzatát az eredeti formájában újították fel, míg a régi épület többi része lebontásra került, és a helyére egy korszerű, 7 szintes irodaház és 5 szintes mélygarázs épült. Az acél és öntöttvas szerkezetek a belső udvarban kiszerelés után teljes felújításon estek át, és régi fényükben kerültek vissza a helyükre az építkezés során, valamint az elegáns fő lépcsőház is megmaradt. Az újjászülető épületben számos környezettudatos megoldás található, így nem véletlen, hogy hazánkban elsőként mind a LEED, mind a BREEAM tanúsítványt megszerezte.

12:00 - Hotel Moments
 Cím / Találkozó helye: Budapest VI., Andrássy út 8. bejárat
Túravezetők: Nagy Csaba - Archikon
Résztvevők száma: max. 20 fő
Tervező: ARCHIKON
Fejlesztő: Market Zrt.
Fontos információ: fényképeket NEM LEHET készíteni!
Az ingatlannal kapcsolatosan sajtóanyagot nyilvánosságra hozni csak az Építtető előzetes engedélyével lehet!

14:00 - CEU Campus Redevelopment Project
 Cím / Találkozó helye:1051 Budapest, Nádor utca 15.
Túravezető: Mikó Katalin Project Coordinator, Campus Redevelopment Office
Résztvevők száma: max. 30 fő
Fotózási információk: Az épületen belül a professzionális kamerával történő fotózás előzetes engedélyhez kötött.
Tervező: O'Donnell & Tuomey,  M-Teampannon Kft.
Fejlesztő: 
A Közép-európai Egyetem (CEU) új belvárosi kampuszán tett látogatás komplex élményt ígér az oktatási technológia, az építészet és a fenntarthatóság összefonódása iránt érdeklődők számára. A kiváló építészeti koncepcióért, a színvonalas kivitelezésért és a fenntarthatóságért tett áldozatos lépéseiért számos díjjal elismert új kampuszon a látogatók bepillantást nyerhetnek mind a CEU különös gondossággal megtervezett közösségi tereibe, mind a legkorszerűbb audiovizuális technológiával felszerelt tantermeibe, de a kampusz tetőteraszáról a páratlan budapesti panorámát is megcsodálhatják.

Szeptember 27. csütörtök

10:00 - Családi ház élhető, energiatakarékos megoldásokkal       Először a Green Walkon!
 Cím/Találkozó helye: XXIII. kerület a pontos címet csak a regisztálóknak küldjük el. 
Túravezető: Koncz Róbert (HuGBC elnökségi tag)
Résztvevők száma: max. 8 fő
Fotózási információk: 
Tervező: Baranyi Flóra és Fülöp Zsófia
Fejlesztő: Koncz Róbert és Koncz-Horváth Éva
Az A+ energetikai tanúsítvánnyal rendelkező kertvárosi családi ház egy háromgyerekes család lakhelye. Hibrid fűtési-hűtési rendszerrel rendelkezik, amelyre a napkollektorok és egy levegős hőszivattyú is rásegít, télen-nyáron kellemes hőérzetet biztosítva a bentlakóknak . A kollektorok hője a melegvíz termelés mellett télen a fűtési rendszerben, nyáron a medence fűtésében hasznosul. A tetőn elhelyezett napelemek pedig éves átlagban a ház elektromos fogyasztásának 50%-át fedezik.

12:00 - Organica Technológia - Dél-Pesti Szennyvíztisztító 
 Cím / Találkozó helye: 1238 Budapest, Meddőhányó utca 1., FcsM Dél-pesti Szennyvíztisztító telep bejárata
Túravezető: Csuka Balázs
Résztvevők száma: max.25 fő
Fotózási információk: az üvegházat kívülről, illetve belülről korlátlanul lehet fotózni, a telep többi részét azonban nem
Tervező: Organica / Veolia
Fejlesztő: FCsM
Budapest szennyvizét jelenleg 3 szennyvíztelep tisztítja (Észak-Pest, Csepel és Dél-Pest). A Dél-pesti Szennyvíztelep az 50-es években épült hagyományos eleveniszapos eljárással. A város növekedésével és a telep fejlesztésével egyre nagyobb hatásfokot kellett biztosítani a biológai medencékbe, annak érdekében, hogy a hatóságilag előírt határértékeknek megfelelő minőségű víz kerüljön a Kis-Dunába. A szennyvíztelepen egy biogázüzem is működik, amely a nagyáruházakból fogadja a lejárt szavatosságú élelmiszereket. A berendezés ezekből a hulladékokból rothasztás útján állít elő biogázt. A rothasztás során keletkező csurgalékvizet szintén a biológiai medencék tisztítják; ez további kihívást jelent a technológia számára. Az Organica 2011-ben nyerte el a pályázatot a telep átalakítására. A fix filmes eljárásnak köszönhetően a meglévő medencékben a hatásfokot jelentős mértékben növelni tudták, ezzel biztosítva az elfolyó víz folyamatos megfelelő minőségét.

14:00 - Ericsson ház
 Cím / Találkozó helye: a Magyar Nobel-díjasok útja és a Gábor Dénes u. sarka
Túravezető: Pados Gábor - projekt igazgató Wing Zrt.
Résztvevők száma: max. 20 fő
Fotózási információk:  
Tervező: Aspectus Architect
Fejlesztő: WING Zrt.
A WING Zrt. beruházásában a Magyar Nobel díjasok K+F Parkja I. ütemeként a Duna partján épül fel, az Ericsson Ház, a vállalat új magyarországi otthona. A főváros arculatát is meghatározó, innovatív székház a nemzetközi LEED Gold szigorú környezettudatos minősítés szerint valósul meg. Az összesen 24.000 négyzetméter alapterületű hatemeletes épület kifejezetten a megrendelő Ericsson igényeire szabva épül fel, ahol az irodákon kívül hazánk egyik legkorszerűbb és egyik legnagyobb szerverterme, valamint az ehhez kapcsolódó K+F laborok is integrálásra kerülnek. A létesítményhez 540 parkoló és 250 kerékpártároló tartozik majd, amelyek az épület alatti négy szinten kapnak helyet. Az építészeti terveket a WING leányvállalata, az Aspectus Architect készítette Szerdahelyi László vezetésével, a kivitelező a Strabag Magyarország. A bejárás során részletesen ismertetjük a ház építészeti megoldásait, az alkalmazott műszaki technológiákat és a környezettudatossági megoldásokat. Mindeközben megtekintjük az épülő ház területeit a földszinttől az emeleti részekig, ahol a látogatók megcsodálhatják az egyedülálló dunai panorámát.

16:00 - Mill Park Office Building       Először a Green Walkon!
 Cím / Találkozó helye: 1095 Budapest, Soroksári út 44. (Soroksári  út és Tóth Kálmán u. sarok)
Túravezető: Zsódi Dóri és Schmidt András fenntarthatósági vezető, Skanska (HuGBc tag)
Résztvevők száma: min. 15 - max. 20 fő
Fotózási információk:  
Tervező: M-Teampannon Kft.
Fejlesztő: Skanska Magyarország Ingatlan Kft.
Kivitelező: Skanska Építő Magyarország Kft.
A 36 000 négyzetméternyi bérelhető irodaterületet kínáló Mill Park a IX. kerületben, a Soroksári úti irodanegyedben található, Budapest fontos kulturális és oktatási létesítményeinek szomszédságában. A LEED GOLD minősítés már folyamatban van.

A program keretén belül bemutatjuk a MILL PARK építészeti, gépészeti megoldásait és ismertetjük a fenntarthatósági elemeket.

Szeptember 28. péntek

       10:00 - Office Gardens Irodaház        Először a Green Walkon!
  Cím / Találkozó helye: 1117 Budapest, Alíz utca 4. irodaház főbejárat
Túravezető: Szekeres István, Skicc-Art Építésziroda
Résztvevők száma: min. 10 - max. 20 fő
Biztonsági információk: Földszinten mindenkinek regisztrálni kell, GDPR nyilatkozatot aláírni
Tervező: Szekeres István, Skicc-Art Építésziroda
Fejlesztő: GRT Group
Office Garden irodapark bemutatása, 3. ütem épület ismertetése, zöld megoldások ismertetése: anyagok, épület gépészeti rendszer, VRV hűtő-fűtő rendszer, záportározó, előcsarnok növényfal, esetleg irodalátogatás.

12:00 - MTK Új Hidegkuti Nándor Stadion       Először a Green Walkon!
 Cím/ Találkozó helye: 1087 Budapest, Salgótarjáni út 12-14. 
 VIP bejárat, (Brüll Alfréd utcai parkolóból közelíthető meg)
Túravezetők: Török István létesítmény üzemeltetési igazgató
Résztvevők száma: max. 20 fő
Fotózási információk:  Fotózás csak azokon a területeken megengedett, amelyeket a bejárásvezető külön engedélyez.
Tervező: BORD Építész  Stúdió Kft. Bordás Péter vezető tervező
Fejlesztő: ZÁÉV Építőipari Zrt. és West Hungária Bau Építőipari Szolgáltató Kft.
A sportlétesítmény bemutatása, nézői terek, üzemeltetési területek megtekintése. Betekintés a sportlétesítmény tervezési, megvalósítási, működtetési sajátosságaiba, energiatakarékossági lehetőségekbe. Európai szinten is kiemelkedő minőségű Desso Grassmaster hybrid szerkezetű pálya különlegességei, a stadion gyep ápolásának sajátosságai, módszerei, az elért eredmények bemutatása.

14:00 - Agora Budapest Showroom       Először a Green Walkon!
  Cím / Találkozó helye: 1138, Budapest Esztergomi út 31-43.
(Árpád híd mellett, piros magas konténeriroda)
Túravezető: Fekete Gyula – AGORA Showroom projekt manager
Rácz Andrea – Marketing & Pr Manager – HB Reavis
Résztvevők száma: min. 6 max.  40 fő
Fotózási és egyéb információk: A fotózás engedélyezett
Fejlesztő: HB Reavis
Tervező: Mádi Láncos Studio
Kivitelező: Palota Gipsz Kft.; Hosziferro Kft.
A bejárás során a Magyarországon egyedülálló, 3 szintes, 230 négyzetméteres AGORA Budapest bemutatótermébe nyújtunk betekintést, amely tengeri hajózás során használt konténerekből épült, mégis innovatív, fenntartható, és egyedülálló módon reprezentálja a városléptékű projektet. A nem mindennapi anyagok mellett a tervezők számára nagy kihívást jelentett, hogy számos funkciónak is helyet adjanak az építményben, ahol tárgyalókat, rendezvényteret és – teraszt és egy 13 méter magasan lévő kilátópontot is kialakítottak. A tervezés során a nagy teherbírású acélszerkezet indusztriális jellegét modern, letisztult designnal és speciális IT-eszközökkel ellensúlyozták.

16:00 - "Családi ház 2021" kivitelezése Kiskőrös       Először a Green Walkon!
 Cím / Találkozó helye: Kiskőrös, Segesvári utca és Piac tér sarok
Túravezetők: Kurucz Regina építészmérnök, enegetikai szakmérnök (HuGBC tag)
Résztvevők száma: max 20 fő
Fotózási információk:  fotózható személyes felhasználásra
Tervező: Kuruczné Csermák Erzsébet, Kurucz Regina
Fejlesztő: magánberuházás
2018-ban és 2021-ben két lépcsőben szigorodnak az új építésű családi házakra vonatkozó épületenergetikai követelmények. A program célja megismertetni az érdeklődőkkel azokat a korszerű, költséghatékony szerkezeteket és épületgépészeti megoldásokat, amelyekkel egy közel nulla energiaigényű családi ház megvalósítható. Az épület építése folyamatban van, ezért a bejárás során a megoldásokat a vakolatok, burkolatok takarása nélkül lehet megtekinteni. A résztvevők kérdéseket tehetnek fel a közel nulla energiaigényű épületek tervezésével és kivitelezésével kapcsolatban. A ház tervezett kialakítása megfelel a családi házakra 2021-től kötelező előírásoknak és azon felül figyelembe veszi a fenntarthatóságot.
Zárt cipő szükséges!

Szeptember 29 . szombat

10:00 - Noah House – rezsimentes, önfenntartócsaládi ház       Először a Green Walkon!
 Cím/találkozó helye: Pilisjászfalu, a pontos címet csak a regisztálóknak küldjük el. 
Túravezető: Blaskovich Ákos fejlesztő, feltaláló
Résztvevők száma: max. 10 fő
Fotózási információk:  
Tervező: Konrád Péter
Fejlesztő: Noah House feltalálók, tulajdonosok – Blaskovich Ákos, Geszti László
A magyar szabadalomként jegyzett Noah Ház megújuló energiákat hasznosító, rezsimentes, önfenntartó, aktív és egyben autonóm ház. Környezetbarát megoldásokkal, közművek nélkül is működőképes épület, amely a természet szemével szinte láthatatlan, mivel nem hagy ökológiai lábnyomot, esővizet gyűjt és kezel, napenergiát hasznosítja, a szennyvizet tisztítja és a megtisztított vizet visszajuttatja a földbe.

Regisztráció


Válasszon helyszínt! (kötelező mező)

A helyszínek neveire kattintva megtekintheti a részletes információkat.

2018. szeptember 24. 10:00 - Kinnarps Iroda (A helyszínre a létszám betelt.)
2018. szeptember 24. 14:00 - Promenade Gardens (A helyszínre a létszám betelt.)
2018. szeptember 24. 16:00 - Advance Tower (A helyszínre a létszám betelt.)

2018. szeptember 25. 10:00 - Vision Towers (A helyszínre a létszám betelt.)
2018. szeptember 25. 12:00 - Green House (A helyszínre a létszám betelt.)
2018. szeptember 25. 14:00 - Meséskert Óvoda (A helyszínre a létszám betelt.)
2018. szeptember 25. 16:00 - Duna Aréna (A helyszínre a létszám betelt.)

2018. szeptember 26. 10:00 - Eiffel Palace (A helyszínre a létszám betelt.)
2018. szeptember 26. 12:00 - Hotel Moments (A helyszínre a létszám betelt.)
2018. szeptember 26. 14:00 - CEU (A helyszínre a létszám betelt.)

2018. szeptember 27. 10:00 - aktívház XXIII. Kerület (A helyszínre a létszám betelt.)
2018. szeptember 27. 12:00 - Organica Szennyvíztisztító
2018. szeptember 27. 14:00 - Ericsson székház (A helyszínre a létszám betelt.)
2018. szeptember 27. 16:00 - Mill Park (A helyszínre a létszám betelt.)

2018. szeptember 28. 10:00 - Office Gardens (A helyszínre a létszám betelt.)
2018. szeptember 28. 12:00 - MTK Stadion (A helyszínre a létszám betelt.)
2018. szeptember 28. 14:00 - Agora Budapest (showroom) (A helyszínre a létszám betelt.)
2018. szeptember 28. 16:00 - Kiskőrös családi ház

2018. szeptember 29. 10:00 - Noah House Pilisjászfalu (A helyszínre a létszám betelt.)

Ön szakmai érdeklődő vagy magánszemély? (kötelező mező)

szakmai érdeklődő: építész
szakmai érdeklődő: mérnök
szakmai érdeklődő: ingatlan szakember
szakmai érdeklődő: építőipari szakember
más szakmai érdeklődő
magánszemély érdeklődő

Résztvevői adatok (kötelező mezők)


Építész Kamarai kreditpontot igénylők számára (nem kötelező mezők)

Kérjük, abban az esetben, ha kreditpontot igényel, az Építész Továbbképző honlapján is regisztráljon. A kreditpontok díja bruttó 1800 Ft / alkalom.


Adatkezelési hozzájárulás (kötelező mező)

Kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a HuGBC az általam megadott személyes adataimat kapcsolattartáshoz felhasználja.
Az adatkezelési szabályzatban foglaltakat elfogadom, és nyilatkozom, hogy az itt megadott adatokat a HuGBC adatbázisában eltárolhatom.

<< Vissza a főoldalra