Established Member of the

HuGBC

Green Talk 2023

 

A Green Talk (Zöld beszélgetés) esemény-sorozat 2012-ben indult útjára, akkor a Royal Institute of Certified Surveyors (RICS) és a HuGBC közös szervezésében havi-kéthavi rendszerességű, kb. 1,5 órás szakmai fórumként, kifejezetten a két szervezet tagsága számára.

A Green Talkot megnyitottuk más érdeklődők előtt is, hogy az innovatív, a zöld és fenntartható, egyben emberközpontú építést előrébb vivő gondolatokat, jó gyakorlatokat szélesebb körben oszthassuk meg. 2021-ben az online tér nyújtott lehetőséget a találkozókra, melyekről bővebben itt olvashatnak.

A 2022-ben lezajlott alkalmak felvételeit itt nézhetik vissza.

2023-ban folytatjuk, a lenti témákkal készülünk.

 A Green Talk lényege, hogy az előadások után a hallgatóság is bekapcsolódhat kérdésekkel, észrevételekkel, így az alkalmak második fele párbeszédbe, véleménycserébe és együttgondolkodásba vált.

Célunk, hogy találkozzunk rendszeresen, és a kapott gondolatokat tovább víve magasabb tudásszintre emelhessük tagjainkat és érdeklődő szakembereket vagy éppen a felsőoktatási hallgatókat. A rendezvények ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek. Várjuk Önöket!

 

1. alkalom - január 25.
Az energiahatékonyság tervezhető!

Az új évet nem kisebb kérdéssel indítjuk, mint az épületek energiahatékonysága. Előadóink kifejezetten a tervezési fázisra koncentrálnak és az azt támogató digitális megoldásokra.

 

2. alkalom - február
 

 

3. alkalom - március
 

 

 

4. alkalom - április
 

 

 

5. alkalom - május
 

 

6. alkalom:  szeptember 
 

 

7. alkalom:  október 
 

 

 

8. alkalom: november 
 

 

 

<< Vissza a főoldalra