Established Member of the

HuGBC

Denkstatt csoport & DGE angol nyelvű webinár: Fenntarthatóság az ingatlanszektorban - Körforgásos gazdaság

Az ingatlanfejlesztők és a befektetők egyre gyakrabban teszik fel a kérdést, hogyan lehetne hosszú távú értéket teremteni fenntarthatóbb épületek és lakott területek kialakításával. Ehhez integráltan, mind átfogóan, mind a részletek szintjén foglalkozniuk kell a fenntarthatósággal a projektjeik során, hiszen a stratégiai fenntarthatósági célok kidolgozása, működtetése és kommunikálása elengedhetetlen a hosszú távú értékteremtéshez, továbbá a költségek csökkentéséhez és az életminőség javításához.

Ezen a webináron a Svédországban és Ausztriában szerzett tapasztalatainkat osztjuk meg a hallgatósággal a nemzetközi ingatlan üzletágra vonatkozóan. Ehhez kapcsolódóan számos példát hozunk a fenntartható ingatlanbefektetőkre vonatkozó kritériumoktól kezdve a technológiai megoldásokon át egészen az újrafelhasználási modellekig.


A DGE Group és a Denkstatt szakértői rávilágítanak azon szervezeti intézkedések fontosságára, melyek hozzájárulnak az ingatlanszektor fenntarthatósági teljesítményének növeléséhez. Szó lesz többek közt az ide vonatkozó tervezési, beszerzési és építési tevékenységekről, illetve egyéb, a fenntarthatóságot segítő elemekről, mint például az újrahasználattal foglalkozó szervezetekről, illetve a fenntarthatósághoz kapcsolódó címkékről. Ezek mellett egy esettanulmányt is hozunk azzal kapcsolatban, hogy az építőipari projektekhez kötődő beszerzések hogyan szolgálhatnak a körforgásos gazdaság eszközeként.

Regisztrálj díjmentesen – mi már nagyon várjuk, hogy megoszthassuk tudásunk veled. 

Helyszín: online – otthonod vagy irodád kényelméből
Időpont: November 25. 15:00-16:00 CET

REGISZTRÁCIÓ ITT.

Időpont: 2020. november 25. - 2020. november 25.
Helyszín: online

<< Vissza a főoldalra